Algemene probleemoplossing voor locaties

In dit artikel worden de essentiële aspecten van algemene probleemoplossing voor locaties besproken, waardoor u een beter inzicht krijgt in de procedures en technieken die u kunt toepassen om locatiegerelateerde problemen effectief op te lossen.

Written by Alain VEST

Last published at: July 27th, 2024

BEARWWW Gids voor het oplossen van locatieproblemen

Heeft u problemen met uw locatie op BEARWWW? Als uw locatie niet correct wordt weergegeven of profielen in de buurt te ver weg lijken, volgt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen.

Android

Forceer stop BEARWWW

• Sluit de app volledig af door hem in de apparaatinstellingen geforceerd te sluiten.

Controleer en update uw huidige locatie

1. Open de eigen kaartapp van uw apparaat (zoals Google Maps of Navigatie).
  2. Vernieuw om uw huidige locatie bij te werken en ervoor te zorgen dat deze accuraat is.
  3. Sluit de Kaarten-app.
  4. Schakel uw apparaat uit en vervolgens weer in.
  5. Voer BEARWWW opnieuw uit.

Activeer Assisted GPS

1. Ga naar de instellingen van uw apparaat.
  2. Tik op Locatie of Locatieservices en schakel deze in.
  3. Kies een locatiemethode die u wilt gebruiken.
  4. Zorg ervoor dat GPS, Wi-Fi en mobiele netwerken toegankelijk zijn.
  5. Open de BEARWWW-app opnieuw.

iOS

Forceer stop BEARWWW

• Sluit de app af om er zeker van te zijn dat deze niet op de achtergrond actief is.

Controleer uw huidige locatie

1. Ga naar de Maps-app op uw apparaat.
  2. Tik op Huidige locatie in de rechterbovenhoek.
  3. Controleer of uw locatie correct is op de kaart.

Locatieservices opnieuw instellen

1. Navigeer naar Instellingen op uw apparaat.
  2. Ga naar Privacy en vervolgens naar Locatieservices.
  3. Schakel Locatieservices uit en bevestig de actie.
  4. Start uw apparaat opnieuw op.
  5. Ga terug naar Instellingen.
  6. Keer terug naar Privacy- en locatieservices.
  7. Schakel Locatieservices opnieuw in via de optie 'Bij gebruik van de app'.
  8. Start de BEARWWW-applicatie opnieuw.

Web

• Toegang tot browserlocatie
    • Volg de online stappen om te leren hoe u locatietoegang op BEARWWW Web kunt toestaan .

Locatiespecifieke foutmeldingen

Locatiefoutmelding

• Google Locatieservices-prompt :

Als u in een bericht wordt gevraagd 'Apparaattracking inschakelen, waarbij locatieservices van Google worden gebruikt', tikt u op OK om dit in te schakelen.

Bij aanhoudende problemen:

• Ga naar Instellingen op uw apparaat.
  • Selecteer Verbindingen.
  • Ga naar Locatie.
  • Kies Locatiemethode.
  • Schakel over naar de locatiemethode met hoge precisie.

Forceer stop BEARWWW en wis de cache van uw apparaat.

• Opmerking : als de problemen aanhouden, dient u een hulpverzoek in met een beschrijving van het probleem, in plaats van het programma opnieuw te installeren. Vergeet niet een back-up van chats te maken voordat u de app indien nodig opnieuw installeert.

Foutmelding valse locatie

• Verbod op valse locaties :
    • BEARWWW accepteert geen neplocaties, maar u kunt uw locatie verbergen door:
      • Uitschakelen Toon mijn afstand in BEARWWW-instellingen.
      • Nauwkeurige lokalisatie op besturingssysteemniveau uitschakelen:
        • Voor Android : uitschakelen in instellingen.
        • Voor iOS : uitschakelen in systeeminstellingen.
      • De incognitofunctie gebruiken met het Unlimited-abonnement.

Als u na het volgen van de bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning door een gedetailleerd verzoek in te dienen. Ons team zal u dan verder helpen.