Filter voor gevoelige inhoud

In dit artikel leert u hoe u gevoelige online-inhoud effectief kunt filteren en beheren, waarbij u vertrouwd raakt met de beschikbare tools en best practices om uw digitale ervaring te beschermen.

Written by Alain VEST

Last published at: July 27th, 2024

Met het filter voor gevoelige inhoud kunt u bepalen hoe u inhoud bekijkt die wordt beperkt of beperkt door app-winkels. Standaard vervaagt de app deze inhoud met een pictogram totdat u een specifieke actie onderneemt om het filter uit te schakelen.

Om gevoelige inhoud te bekijken, moet u het filter voor gevoelige inhoud uitschakelen in de Privacy-instellingen. Eenmaal uitgeschakeld, wordt gevoelige inhoud standaard weergegeven.

Open BEARWWW en tik op het accountpictogram.
Tik op Instellingen > Privacy-instellingen.
Schakelt in de sectie Zichtbaarheid het filter voor gevoelige inhoud uit.
Om alle details te leren over wat is toegestaan in profielfoto's en tekst, kun je onze profielrichtlijnen lezen. Onze Servicevoorwaarden beschrijven dit allemaal nog gedetailleerder.