App-opslag wissen

Dit artikel biedt praktische tips voor het vrijmaken van opslagruimte op de BEARWWW-app.

Written by Alain VEST

Last published at: July 27th, 2024

Hieronder vindt u de stappen om alle BEARWWW-gegevens uit uw apparaatgeheugen te wissen. Voordat u doorgaat, raden we u aan een back-up van uw chats te maken, omdat als u uw gegevens verwijdert, de hele berichtgeschiedenis van uw profiel wordt gewist.

Gegevens wissen op Android

Als u gegevens op Android wist, wordt de app teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Je profiel en opgeslagen chats blijven beschikbaar. Volg deze stappen als u een Android-apparaat gebruikt:

• Open de Instellingen van uw apparaat.
  • Tik op Apps en vervolgens op BEARWWW .
  • Tik op Opslag .
  • Tik op Gegevens wissen .

Gegevens wissen op iOS

Als u deze stappen volgt, worden de BEARWWW-app en de gegevens die momenteel op uw apparaat zijn opgeslagen verwijderd.

• Open instellingen .
  • Scroll naar beneden en selecteer Algemeen .
  • Tik op iPhone-opslag .
  • Scroll om de app te vinden en tik erop.
  • Selecteer App verwijderen en de oude gegevens worden verwijderd.