Toegang krijgen tot het BEARWWW-web

Dit artikel biedt gedetailleerde instructies over hoe u toegang krijgt tot BEARWWW Web, zodat u kunt leren hoe u dit online datingplatform voor homo's kunt gebruiken.

Written by Alain VEST

Last published at: July 27th, 2024

BEARWWW Gids voor probleemoplossing op internet

BEARWWW Web is de browsergebaseerde versie van BEARWWW, die u kunt gebruiken op uw laptop, smartphone of tablet. Je kunt zien wie er in de buurt is, chatten en nog veel meer - zonder dat je de BEARWWW-app hoeft te downloaden!

Verbinding

U kunt inloggen op BEARWWW Web op web.BEARWWW.com/ met uw gebruikelijke BEARWWW-inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord, of via een derde partij). BEARWWW Web wordt ondersteund door de volgende browsers:

• Chrome (versie 111.0.5 en hoger)
  • Firefox (versie 111.0.1 en hoger)
  • Microsoft Edge (versie 111.0 en hoger)
  • Safari (versie 16.3 en hoger)

Opmerking : het is momenteel niet mogelijk om een nieuw BEARWWW-account aan te maken via BEARWWW Web. Alle nieuwe accounts moeten worden aangemaakt met de BEARWWW-app.

Blijf verbonden

Zodra u verbonden bent, heeft u de mogelijkheid om verbonden te blijven. Schakel deze optie in om ingelogd te blijven, of schakel deze uit om uit te loggen na 15 minuten inactiviteit.

Toegang tot locatie

Locatietoegang en pop-ups zijn vereist om BEARWWW Web te gebruiken. U moet locatierechten accepteren wanneer daarom wordt gevraagd door uw browser (of de browserspecifieke stappen hieronder volgen) en ervoor zorgen dat pop-ups zijn toegestaan in uw browser.

Google Chrome:

1. Klik op het pictogram met de drie verticale stippen in de rechterhoek van uw browservenster en selecteer vervolgens Instellingen.
  2. Klik op Privacy en beveiliging.
  3. Ga naar Site-instellingen en selecteer Locatie.
  4. Geef BEARWWW toegang tot uw locatie via de pop-up 'Sites kunnen uw locatie opvragen'.

Firefox:

1. Ga naar web.BEARWWW.com .
  2. Klik op het informatiepictogram naast de website-URL.
  3. Ga naar Machtigingen.
  4. Selecteer een locatie.

Desktopversie van Safari:

1. Klik op “Safari” in de linkerbovenhoek van uw scherm (vanuit uw computermenu).
  2. Selecteer Voorkeuren en vervolgens Websites.
  3. Ga naar Locatie, selecteer BEARWWW en kies vervolgens Toestaan.
  4. Keer terug naar web.BEARWWW.com en geef BEARWWW Web toegang tot uw locatie.

iOS-versie van Safari:

1. Zorg ervoor dat u zich niet in de modus voor privé browsen bevindt. Safari blokkeert automatisch locatiediensten in de modus voor privé browsen.
  2. Open iOS-instellingen.
  3. Selecteer Privacy.
  4. Selecteer Locatieservices en vervolgens Safari.
  5. Eenmaal hier aangekomen, zorg ervoor dat u Safari toegang heeft gegeven tot uw locatie 'Bij gebruik van de app'.

Als u BEARWWW-locatiemachtigingen in uw browser hebt ingeschakeld, maar u nog steeds een foutmelding ziet, zorg er dan voor dat uw computer toepassingen toestaat de locatie te detecteren: