Probleem met sms-verificatie

Leer hoe u problemen met sms-verificatie kunt oplossen, zodat u eenvoudig toegang krijgt tot uw online accounts en uw persoonlijke gegevens veilig kunt houden.

Written by Alain VEST

Last published at: July 27th, 2024

SMS-verificatiegids voor BEARWWW

Als u uw BEARWWW-account hebt aangemaakt met een e-mailadres en wachtwoord, moet u uw account via sms verifiëren. Accounts die zijn aangemaakt via een login van een derde partij (bijvoorbeeld Apple ID, Google login) hebben geen sms-verificatie nodig.

SMS-verificatie

Als u een bestaande gebruiker bent die een account heeft aangemaakt via e-mail en wachtwoord en nog niet via sms heeft geverifieerd, kunnen we u uitnodigen om dit te doen. Momenteel is er geen manier om proactieve sms-verificatie uit te voeren voordat we u daarom vragen. Om uw account te verifiëren, volgt u eenvoudigweg de sms-verificatie-instructies op het scherm.

Sms-verificatie is een belangrijke antispammaatregel en we gebruiken hiervoor alleen de telefoonnummers van gebruikers. Het is niet nodig om uw landcode in te voeren, aangezien deze al vooraf is ingevuld. Als u in een gebied woont met een specifiek netnummer, zorg er dan voor dat u dit invoert voordat u uw telefoonnummer invoert.

SMS niet ontvangen

Wij bevestigen uw telefoonnummer door een code via sms te sturen. Dit betekent dat u een apparaat nodig heeft dat SMS-berichten kan ontvangen, zoals een mobiele telefoon. We kunnen dit niet controleren via een vaste lijn, bepaalde op internet/VoIP gebaseerde telefoondiensten of bepaalde berichtentoepassingen. Als uw nummer niet geschikt is voor sms, moet u een ander nummer gebruiken.

Als u geen verificatiecode ontvangt of de foutmelding 'Ongeldig telefoonnummer' krijgt:

• Zorg ervoor dat u de juiste landcode, netnummer en telefoonnummer invoert.
  • We hanteren een periode van 24 uur, zodat u sms-verificatie van ons kunt ontvangen.
  • Als u nog steeds geen code ontvangt, kan uw mobiele provider deze automatisch blokkeren als potentiële spam. Om dit te voorkomen, neemt u contact op met uw mobiele provider om er zeker van te zijn dat “Berichten blokkeren” is uitgeschakeld.
  • Soms kunnen er tijdelijke verbindingsproblemen optreden tijdens het verzenden van de sms. Als u geen code ontvangt of een foutmelding krijgt, is het de moeite waard om het een paar minuten later opnieuw te proberen. Zorg er ook voor dat u goede ontvangst heeft op uw telefoon en dat u momenteel sms-berichten kunt ontvangen op het opgegeven nummer.
  • Als geen van deze tips voor het oplossen van problemen werkt, of als u de foutmelding 'ongeldig telefoonnummer' krijgt, is uw nummer mogelijk niet compatibel met ons sms-systeem en moet u mogelijk een ander nummer gebruiken.
  • Wij kunnen ons sms-proces niet omzeilen en kunnen een nummer niet handmatig voor u verifiëren. De enige manier om de sms-verificatie te voltooien, is door een geldig nummer te gebruiken.

Foutmelding 'Telefoonnummer te vaak gebruikt'

• Wacht 24 uur en probeer het opnieuw.
  • U kunt maximaal 5 accounts per telefoonnummer verifiëren. Als u uw nummer al voor 5 accounts heeft gebruikt, moet u een van de accounts verwijderen en 24 uur wachten voordat u het nummer op een nieuw account kunt gebruiken.

Waarschuwingen voor codefraude

Als u een code ontvangt zonder dat u deze heeft aangevraagd, heeft iemand waarschijnlijk het verkeerde nummer ingevoerd of per ongeluk uw nummer ingevoerd. Meestal wordt deze fout snel ontdekt en ontvangt u geen sms-berichten meer. Als de sms-berichten zich herhalen, raden we u aan het nummer te blokkeren waar de verificatieberichten vandaan komen, zodat ze stoppen. (Je zult later willen ontgrendelen als je besluit BEARWWW te gebruiken).

Als iemand u vraagt uw code te verzenden Deel uw sms-code nooit met iemand anders. Als je een bericht ontvangt met de tekst: "Ik heb je zojuist een code gestuurd van BEARWWW, wat is dat?" " het is oplichterij! Ze proberen uw nummer te gebruiken om hun account te verifiëren. Als dit gebeurt, rapporteer het account dan onmiddellijk vanuit de app.

Opmerking : we delen uw nummer niet met marketingbedrijven en zullen het niet gebruiken om u andere sms-berichten of berichten te sturen dan de unieke sms-verificatiecode.

Als u wilt weten wat we wel en niet delen, bezoek dan onze pagina Privacybeleid voor meer informatie.